6 decembrie 2008

Arta de a darui

"The magi, as you know, were wise men - wonderfuly wise men who brought gifts to the Babe in the manger. They invented the art of giving Christmas presents." (O. Henry)

Luna decembrie este luna cadourilor. Incepe intreaga nebunie: oferim, primim, cautam idei geniale, analizam persoanele carora trebuie sa le facem cadouri in speranta de a descoperi ce inseamna util pentru ele, colindam magazine, cheltuim banii stransi pentru aceasta perioada. Asta auzi si vezi. Putini sunt cei care cunosc si simt cu adevarat spiritul Craciunului.

Cel mai frumos lucru pe care il putem face in aceasta perioada este sa daruim nu din obligatie, ci pentru a exprima ceva, pentru a spune celor dragi cat de mult ii iubim, cat de mult ne bucura ca ii avem alaturi, mai ales in clipele grele. Si daca adaugam langa cadoul oferit si bunatate, incredere, rabdare, vorbe bune, acesta devine cel mai frumos si scump cadou din lume.

Personal, imi plac cadourile “homemade” (astfel stiu ca a depus efort fizic si emotional) sau cel putin cele din magazine care te duc cu gandul la Craciun. Gandeste-te de doua ori inainte de a darui ceva celor dragi!

Niciun comentariu: